Na doméně Stilago.cz má každý možnost výběru z široké škály oblečení a doplňků z více než 500 předních italských a světových značek, uznávaných designérů a výrobců za ceny, které potěší.

„Jméno Stilago bylo vybráno pro jeho snadnou a zapamatovatelnost a výslovnost v mnoha jazycích. Stilago zní „latinsky“ nebo dokonce „italsky“, a to byl hlavní záměr. Stilago tak odráží zaměření na prodej italských značek, jež hrají klíčovou roli v portfoliu nabízených produktů,” přibližuje název klubu Axel Steuernagel, ze společnosti Studio Moderna Fashion Group (SMFG).

Členové klubu jsou pravidelně informování prostřednictvím e-mailu o speciálních slevových akcích. Každá kampaň trvá tři dny. Vždy je na výběr z kolekce ověřených značek, jako Cavalli, Adidas, Cafe Noir, Baci&Abbracci, Bruno Magli, Burton, D&G, Francesco Biasa, Furla, Hilfiger Denim, Mango, Marella, Max Mara, Marina Yachting, Columbia, Timberland, a to za velmi příznivé ceny. Systém je jednoduchý, kdo dříve objedná, zboží získává. Každá objednávka je tak jedinečná a exkluzivní.

Studio Moderna má celkem 19 zastoupení, z nichž jedno je také v Praze. „Hlavním podnětem pro zřízení pobočky v České republice je především rostoucí poptávka po kvalitním a značkovém zboží. Oproti západní Evropě je u nás značkové zboží poměrně drahé a tuzemská nabídka je velice omezená. Právě členství v módním klubu umožňuje sledovat poptávku a zákazníkům zároveň poskytuje možnost dosáhnout na originální a kvalitní zboží za velmi příznivé ceny,“ představuje Stilago.cz regionální manažerka společnosti Studio Moderna, Petra Kůlová. „Pražská pobočka nám zároveň umožňuje být blíže českým klientům, získávat bezprostřední ohlasy a sledovat aktuální trendy, které jsou specifické pro náš trh,” dodává.

Poptávka po módních výrobcích neroste pouze u nás. V západní Evropě rostla mezi lety 1996 a 2008 o cca 2,4% ročně, ve Slovinsku o 4,4%, na Slovensku o 3,1% a konečně v České republice o zajímavých 4,6%.[1] Dá se očekávat další růst on-line prodejů, který je spojen s rostoucí internetovou gramotností populace, snadnějším i dostupnějším přístupem k internetu ve východní i střední Evropě včetně České republiky.

[1] Zdroj: SaldiPrivati