Veletrh krásy FOR BEAUTY je letos jediným veletrhem ve svém oboru v celé České republice a navštívit ho můžete 8.–9. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Tradiční veletrh FOR BEAUTY je zaměřen na nehtovou modeláž, manikúru, pedikúru, kosmetiku, péči o vlasy a zdravý životní styl. Pestrá škála vystavovatelů vám představí aktuální trendy v těchto oborech a odborníci vám během bezplatných konzultací nabídnou výběr toho nej přesně pro vás. Většinu výrobků zde pořídíte s báječnými veletržními slevami.

Ohledně vlasů vám rád osobně poradí známý kadeřník Tomáš Arsov. Vývojářka kosmetiky Lenka Průšová vám odtajní důležité tipy a triky v péči o pleť a školitelky značky OPI vám prozradí jak na domácí bezchybnou manikúru s dlouhodržícími laky na nehty. Bohyně barev Nikola Pavlíčková představí novou kolekci barev na vlasy Colour by Nikola a pokud toužíte po extravagantní hřívě, ráda vám zodpoví jakékoliv dotazy.

Hlavní partner veletrhu Make-Up Institute Prague si připravil na podzimní FOR BEAUTY vskutku neotřelou show na kontroverzní téma Drag Queen makeup. Show si budete moci vychutnat v pátek i v sobotu přímo v expozici Institutu. Veletrh  letos nabídne návštěvnicím také velmi žádaný speciální make-up point, ve kterém se můžete nechat zdarma nalíčit úspěšnými absolventkami právě z Make-Up Institute Prague, školy s evropským renomé.

Atraktivní budou i prestižní soutěže. Nadchne vás zajisté Make-Up Mistrovství ČR 2021 na téma City lights. Doporučujeme také hair show a hair tattoo show. Módní stylista Kája Pavlíček vám pomůže s výběrem podzimního i zimního outfitu a v rámci jeho kulturního bloku Krásy podzimu uvidíte módní přehlídku s vítězi a finalisty prestižní soutěže Muž roku 2021. Jak pečovat o své nožky můžete zkonzultovat s profesionálními pedikérkami. Ty nejlepší si mezi sebou porovnají své dovednosti během Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup.

Pořadatelem veletrhu je společnost ABF. Veletrh je vhodný pro širokou veřejnost i pro odborníky. Aktuální informace ohledně doprovodného programu jsou průběžně zveřejňovány na www.veletrhkosmetiky.cz, tak se tam mrkněte, ať vám nic neunikne.